Kestävät ja turvalliset välineet tietotyöhön

Fujitsun laitteenvalmistamista ohjaavat neljä arvoa, jotka takaavat, että laitteita on mielekäs ja turvallinen käyttää, ja ne on valmistettu kestävästi työntekoa ajatellen.

Suunnittelun lähtökohtina ovat helppo käytettävyys ja toimiva muotoilu, jotka kulkevat käsi kädessä tietoturvan kanssa

Esimerkiksi markkinoiden tarkin ja turvallisin biometrinen tunnistautumismenetelmä Palm Secure mahdollistaa nopean kirjautumisen työpisteelle, kun käyttäjän ei tarvitse syöttää salasanaa, vaan hänet tunnistetaan suoraan kämmenestä. Kun laitetta ei käytetä, käyttäjä kirjataan automaattisesti ulos. Kannettavissa tärkeä ominaisuus on myös telakoitavuus, jonka avulla laitteet on helppo kytkeä toisiinsa yhdellä johdolla. Kun kannettava tuodaan toimistolle, se kiinnitetään johdolla telakkaan, jolloin saadaan käyttöön vaikkapa kaksi isoa näyttöä, ergonominen näppäimistö ja hiiri, sekä muut oheislaitteet.

Fujitsun korkealaatuinen insinöörityö, laadukkaat komponentit ja täytetyt sertifikaatit takaavat, että laite kestää käytössä

Fujitsulla on markkinoiden matalimmat vikaantumisasteet. Työaika on arvokasta, ja kun teknisistä ongelmista johtuvia katkoja saadaan vähennettyä, tuottavuus paranee. On tärkeää, että työntekijä nauttii työstään, eikä hänen tarvitse käyttää aikaansa säätämiseen.

Korkean laadun ja helpon huollettavuuden ansiosta tuotteiden elinkaarta saadaan pidennettyä merkittävästi, jolloin laitteita ei tarvitse uusia niin usein

Fujitsu panostaa ympäristöohjelmassaan energiatehokkuuteen, hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen, ja kierrätettävyyteen. Fujitsun tuotteissa käytetäänkin runsaasti kierrätysmuovia ja tuotteiden uudelleenkierrätysmahdollisuudet ovat hyvät.

Fujitsu ja Data Group kehittävät yhteistyössä suomalaisille yrityksille sopivia ratkaisuja

Pitkäaikainen yhteistyö tuo luottamusta: Kun ratkaisuja suunnittelevat henkilöt tuntevat ja luottavat toisiinsa, palautteen avulla voidaan kehittää uusia parempia ratkaisuja ja yhteistyöllä vaikeammatkin toteutukset ovat mahdollisia.

Lue lisää: Databros Services Oy (DG Seinäjoki) valittiin Fujitsu Select Partner of the Year 2019 -kumppaniksi Fujitsu Forumissa, Münchenissä.

Data Group 19.11.2019