Työaika saadaan parempaan käyttöön, kun joku muu huolehtii yrityksen tietotekniikkaongelmista. It-palveluiden keskittäminen yksinkertaistaa yrityksen hallintotoimia ja vähentää ylimääräistä työtä.

Pienyrittäjän toimistoon tarvittavat laitteet, tietokoneet ja tulostimet saa helposti ostettua marketista, tietoturvan yhdestä verkkokaupasta ja ohjelmistot toisesta. Tällä tavoin toimittaessa laitteiston ja palvelun valintaan on kuitenkin vaikea saada apua ja yrittäjä itse on vastuussa kokonaisuudesta. 

Jos palaset eivät toimikaan yhteen ja asennus ei etene odotetusti, yrittäjä on ongelmatilanteessaan yksin. Asioiden hoitaminen itse saattaa aiheuttaa odottamattomia kustannuksia ja ajan hukkaa. Siksi asiat kannattaa tehdä yksinkertaisemmin ja antaa turha ja aikaa vievä työ asiantuntevan kumppanin vastuulle.

Tietotekniikan hankkiminen sujuu vaivatta luotettavan kumppanin avulla

Data Groupin tarjoaa yrityksille:

– henkilökohtaista palvelua läheltä ja nopeasti

– laajan tuote- ja palveluvalikoiman

– yrityksen tarpeisiin ja prosesseihin mukautuvia ratkaisuja 

– helpot ja toimivat tilausrutiinit

– säännöllistä koulutusta ja tukea it-ratkaisujen hyödyntämiseen

– laajan asiantuntijaorganisaation tuen

Harva taho voi tarjota yhtä laajan palveluvalikoiman, osaamisen ja koko maan kattavan tukiverkoston. Helpoiten yrityksen tietokoneet uusitaan palvelupaketilla, joka räätälöidään juuri tarpeiden mukaan.

It-ratkaisuihin panostaminen kannattaa

It-palveluiden keskittäminen on helppo tapa vähentää yrityksen huolia, säästää tietokoneongelmiin käytettyä aikaa ja helpottaa kustannuksien ennakointia. 

Tietoviikon uutisessa kerrotaan, että pk-yritykset selvisivät viime taantumasta jopa yllättävän hyvin, koska tietotekniikkaan uskallettiin investoida laskukaudesta huolimatta. It-ratkaisujen hyödyntämisessä ei siis ole syytä arkailla, kun apua saa myös asiantuntevilta kumppaneilta.

 

Jarno Hämäläinen 10.02.2015