Verkosta ostettaessa tuotevaihtoehdot, niiden räätälöintimahdollisuudet ja henkilökohtainen tuki ovat usein hyvin rajallisia.

Data Group uudisti konseptiaan ja tarjoaa nyt pk-yrityksille suunnatussa tietotekniikan verkkokaupassaan myös paikallisia palveluita, jotta asiakkaat eivät jäisi yksin kysymystensä kanssa.

Perinteisesti verkkokaupasta ostaminen on hyvin kasvotonta. Tilaaminen ja maksu hoidetaan verkossa klikkailemalla ja tuotteen toimituksen jälkeen asennukset ja käyttöönotto hoidetaan itse. 

Data Groupin verkkokaupassa yhdistyvät verkossa ostamisen helppous ja kivijalkakauppojen palvelun laatu, sillä samasta osoitteesta löytyy niin yritysten tarvitsemat tuotteet, palvelut kuin asennuksetkin sekä paikallinen tuki. 

Kaupanteon luotettavuuden, toimivuuden ja joustavuuden takaavat joka puolelle Suomea levittäytyneet Data Groupin toimipisteet. Data Groupin verkkokaupasta voi missä päin Suomea tahansa ostaa vaikkapa tietokoneen omalle työpöydälle kannettuna, asennettuna ja roskat pois vietynä.

Kivijalkakauppojen rooli pysyy jatkossakin keskeisinä

Verkkokauppa ei korvaa kivijalkakauppoja, vaan ne yhdessä takaavat parhaat palvelut:

  • yrityksille suunnitellut ja valmistetut tuotteet ja palvelut
  • nopea ja helppo tilaus- ja maksumahdollisuus verkossa
  • mahdollisuus tutustua tuotteisiin ja palveluihin paikallisissa liikkeissä
  • helppoa, luotettavaa ja nopeaa henkilökohtaista palvelua
  • vahvaa tuote- ja palveluosaamista sekä pk-sektorin tuntemusta
  • monipuoliset toimitus- ja asennusvaihtoehdot
  • maan laajin asiantunteva tukiverkosto
  • mahdollisuus asioida niin verkossa, puhelimitse kuin paikan päällä

Kuten Data Groupin yhtenä yhteistyökumppanina toimivan Oy Dell Ab:n kanavajohtaja Tommi Valjakkakin kertoo Yrittäjäsanomissa, verkkokaupan uusi konsepti antaa myös tavaran toimittajille mahdollisuuksia laajentaa toimintaansa, sillä laajankin tuotetarjonnan hyödyntäminen helpottuu, kun käytännön kysymyksiin saa apua omalta paikkakunnaltaan nopeasti ja helposti.

 

 

Timo Vilenius 04.08.2015