Uusi omistajakumppani tuo lisää asiantuntijaosaamista – Hyvinkää kasvattaa palveluliiketoimintaansa.

Data Group –ketjun jäsenliike IT-Infotec Oy:n uusi omistajakumppani on pitkän linjan ICT-yrittäjä Pertti Suutarinen. Hän tuo mukanaan lisää palveluliiketoimintaosaamista, erityisesti ICT-ulkoistuksista, ulkoistuksen sisällöistä ja sopimuksista sekä pilvi- ja konepalvelusaliratkaisuista. Yrityksen nimimuutos on osa isompaa muutosta. Yritys keskittyy sataprosenttisesti IT-palveluliiketoimintaan.

Myös uudet liiketilat ovat etsinnässä.

– Meitä on nyt neljä Hyvinkäällä, ja tulemme rekrytoimaan palveluliiketoiminnan kasvaessa 1–2 asiantuntijaa tulevan vuoden aikana, Suutarinen sanoo.

Asiakas haluaa hankkia yhdestä paikasta laajemman IT-palvelukokonaisuuden.

Liiketoiminnan fokusoituminen on Kuusisen ja Suutarisen mukaan tarpeellista: Asiakkaat haluavat vahvempaa ICT-kumppanuutta. 

– Tätä asiakkaamme ovat nimenomaan toivoneet: Kokonaispalvelua ja mieluiten läheltä. Uskomme, että hyvä ICT-kumppanuus tuo asiakkaillemme kilpailuetua, sanoo yrityksen toimitusjohtaja Timo Kuusinen.

Hyvinkään voi ostaa yksittäisiä laitteita, palveluita ja ohjelmistoja, mutta myöskin laajempia palvelupaketteja, ylläpitosopimuksen päivittäisen IT-toimintojen sujuvoittamiseksi sekä ulkoistamispalveluita. Yrityksen toimialue on Hyvinkään seudulla, Riihimäen ja Keski-Uusimaan sekä Hämeenlinnan suunnalla.

– Pystymme auttamaan asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa, kun tunnemme asiakkaat ja heidän tarpeensa. Meiltä saa tarvittavat ICT-palvelut laajasti omalla paikkakunnalla lähipalveluna.

Usealla paikkakunnalla ympäri Suomea toimiville yrityksille kattava lähipalvelu tarjotaan Data Group –liikkeiden verkoston kautta.

– Ketjun kautta meillä on käytössämme tarvittaessa 370 IT-ammattilaista ympäri Suomen. Sitä kautta yksittäisellä Data Group –liikkeellä on enemmän muskeleita laajempiinkin ratkaisuihin.

Data Group 24.10.2018